Aug 23, 2011

~baju raya..done!~


hai followers & readers..

ni teaser baju raya..haha..baju raya pun nak buat teaser ke Tqah?ceh..hehe
takpela..just nak share dengan korang.. >_<

raya kali ni ada 3 pasang baju..


1) raya pertama: kaftan, purple

   
ni ikut tema kaler family tahun ni..saya suka purple..hehe
kaler baju ni sebenarnya purple manggis..tapi nampak tak cantik dalam kamera saya..
kamera murah, biasela..hehe
 

2)raya ke2: baju kurung,hitam

sedondon dengan Han!hehe..
walaupun kitorang raya jauh-jauh, tapi baju harus ada yang sama..kui3..
ni actually besday gift dari Han..saje mintak baju kurung..boleh selalu pakai..
lagipun bila lagi nak pow dia baju kurung mahal-mahal..haha

suka manik-manik kat baju ni..first time tengok dah jatuh hati..


3) raya ke 3: Maxi Dress, Turqoise
beli online je kat FB sini, tengok dalam gambar nampak turqoise kebiruan..
sekali sampai lebih hijau rupanya..huhu..
tapi takpe, yang penting cantik & murah..hee


baru perasan, baju raya tahun ni semua plain..takde bunga-bunga pun..nak kena beli baju satu lagi ke?haha.. giler baju dah saya ni..

nanti raya kita share-share gambar kita semua pakai baju raya okey?..

>_<





5 comments:

Fariza said...

cantiknya. samalah suka purple. :)
hik3. fariza ada 1 je kaftan. hik3

Liza Razak said...

wahhh...sakan2....saya ade 2 baju raya je..huhu

tqahmisdar said...

fariza: purple cantik kan?hehe

k.liza: 2 pun byk tu..lebih dr satu..hehe

LingerieCabin said...

Hi, Congrats on your wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

or Click Here: Lingerie Cabin@FB

nik rosmawati said...

hehe..nik pun ade beli kaftan tp bukan tuk raya pertama la.