Mar 28, 2011

~riang ria Sunway Lagoon~

selamat siang semua! ngee

last Saturday, me & officemates pergi Sunway Lagoon.. bos belanja, mestilah nak pergi kan? nak bayar sendiri, macam kena pikir 450 kali je..ceh..kedekut btol.. bos belanja ni bukan sebab dia sangat pemurah..tapi sebab last year, team kami menang team competition.. sales group yang paling banyak untuk Oktober-Disember..seronok2!

kitorang beli tiket untuk All Park, so satu hari suntuk kat dalam Sunway tu..dari 11 pagi sampai pukul 6..

here are some piccas.. mari layan~

wajib peluk patung comel ni..

the girls

dalam kasut

with hantu scream park

kami gumbira!

saya berjaya naik benda ni..yea!



satu hari ni betul2 membakar kalori.. berlari-lari dalam Scream Park sebab takut.. haha.. sungguh sengal hantu2 tu main sergah2 orang.. then main air lagi, berkayak & kayuh swan.. fuh! kurus sekejap.. hehe

konklusinya.. memang best dan penat!! berbaloi-baloi..ngee ~~

3 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

antu scream park tu mcm muka khir rahman..hehe..
Tringinnye lahai nak masuk all park.

tqahmisdar said...

kan2? sy pun perasan..hehe
try la dear.. tambah 25 je.. =)

~ NANA ~ said...

amboi enjoy sakan nampak...hehe