Mar 23, 2011

~blue mood~

Hye! Okay. Mood nak berangan untuk Wedding Day nanti dah tiba. Walaupun lambat lagi, tapi Tqa ni jenis yang tak suka buat persiapan last minute, so memang dah patut mula fikir kot. Hee.

First, nak mula dengan warna tema. Tqa tak taw la kenapa, dulu berangan nak buat purple as theme, sebab masa kecik2 suka sangat purple. Tapi bila masuk universiti, nak buat warna turqoise pulak, sebab colour dia sangat cantik n lembut je. And sekarang, dah berubah. (tak tetap pendirian kan..haha). Rasa nak buat biru pulak. Ni semua gara-gara tengok dress Hatta Dolmat. hehe. Tqa try google dress tu, tak jumpa. Hari tu tengok kat TV9. Cantik sangat!

Okay. kembali ke topik asal. Ni ada beberapa combination warna biru yang Tqa suka n sedang pertimbangkan. Tak boleh decide lagi sebab kena tanya wedding planner aka MAK. Nanti warna tu masam la, tak naiklah. Macam-macam. Tapi beliau tetap WP terbaik Tqa. I Lap U Mak!

source : The Perfect Palette 
1) Navy Blue + Cream..nice

2) Navy Blue + Pink.. Sweet sangat!


3) Baby Blue + Purple



4) Turqoise + Orange.. menarik jugak kan?



5) Baby Blue + Merah..tak pernah jumpa lagi orang buat ni. =)


6) Soft Blue..lembut je.
Antara keenam-enam ni, Tqa paling suka nombor 3 & 5..Heart sangat. So, macam mana pendapat anda? Which one is better antara enam ni? Sharing is Caring.

Muahx!

5 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

sebab awak suke purple.. why not baby blule + purple tu?... ;)

Liza Razak said...

jom join contest ni -->

http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/2011/02/contest-gaya-fesyen.html

kalau menang,leh dpt hadiah !

tqahmisdar said...

kasut pink: kan? cantik je.. thanks! =)

k.liza: baiklah!

MakTqah said...

3 & 5 tu dua2 pun cantik, ada keistimewaan sendiri. Tapi rasanya mak pilih 5 dan 4... nampak cerah n ceria..

tqahmisdar said...

kan2? nanti kte diskus ye mak.. hehe