Mar 25, 2011

~contest gaya & fesyen~

hye uolls~  morning!
okay. bagi menyahut seruan kak Liza Razak yang baik hati men'tag' saya untuk join contest ni.. walaupun gaya & fesyen saya tak hebat sangat kalau nak dibandingkan dengan beliau yang dah tahap sifu ni.. =D first time join contest ni.. ngee~~


Contest ni dianjurkan oleh Cik Cundaa.. jom kite tengok syarat-syaratnya:

1- Terbuka kepada lelaki dan perempuan
2- Mestilah follow blog Cunndaa
3- Contest bermula dari 27 Feb - 27 Mac
4- Buat entry berkaitan dengan contest GAYA & FESYEN
5- Link kan entry anda ke komen Cunndaa
6- Gambar yang dipertaruhkan adalah 1 sahaja
6- Letakkan banner contest di sideblog
7- Tag 3 kawan dan yang penting diorang mestilah tahu


puas membedah external hard disk nak cari gambar.. jumpa yang ni je.. hee
saya ni pemalu nak amik gambar sorang2.. ngee

erm.. saya sangat suka dress. kalau beli baju, mesti nak cari dress, tak kesahlah labuh ke, paras lutut ke..
as long as nama dia dress and design dia cantik, saya akan pakai..
dress ni boleh pakai dengan cardigan, jacket and inner.. 
so, senang kan? boleh dipakai berulang kali dengan gaya yang berbeza.. =D

saya tag 3 bloggers yang best dalam dunia ni:


5 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Alamak, dressing biase je tak bergaya pon. Msk confirm x menang ni..hehe.. neway, tanks sbb add :)

tqahmisdar said...

xpela kasut pink.. kte try je.. hehe =)

cunndaa said...

salam..
tengs joining my contest, gud luck ye

Liza Razak said...

yeay !! lepas ni jom masuk contest lain pulak nak.?

tqahmisdar said...

cundaa: thanks! =D

k.liza: boleh2.. hehe