Oct 29, 2013

Harapan.


harapan sangat besar minggu ni..
hopefully boleh nampak double line. 
target nak mengandung bulan November. sebab nak anak lahir bulan Julai, sama dengan Mama. haha
boleh terima tak alasan? hehe

taklah. tu sampingan je. 
but, seriously berharap boleh nampak double line lagi supaya boleh jaga diri elok-elok dan tak berulang peristiwa yang sama macam sebelum ni.

Ya Allah, kurniakan kami zuriat yang soleh yang akan kami bentuk dirinya menjadi hambaMu yang taat dalam menunaikan segala perintahMu. 

Amin.

p/s: seminggu dua ni selalu sangat mimpi ngeri. asal terlelap mesti ngeri mimpi tu. takut. 


4 comments:

Diyana said...

inshaaAllah.. good luck tqah (^_^)

IMaH said...

In sha Allah. Moga doa & impian tqah termakbul. Amin...

Norhasliza Hashim said...

insyaAllah..

Sharz said...

InshaAllah akan ade...yang penting usaha dan tawakal..