Aug 2, 2012

Wedding preps: Design bunting


Bekerja dengan Grazine sangat best. Dapat draft kad cepat gila and silap pun dibetulkan dengan cepat.

Now, dah dapat design bunting.
Baru je beberapa jam saya bagi design dan diorang dah siapkan! Puas hati!

Simple je =D

Hasilnya....





Sangatlah..teramatlah..puas hati...seperti apa yang saya nak.

Ramai yang tanya kenapa tak letak tarikh atau 'majlis perkahwinan' dekat bunting..

Saya tak letak sebab nanti boleh guna bunting ni untuk letak kat rumah kami dan dijadikan hiasan.

Plus, boleh guna untuk kedua-dua majlis. Jimat disitu. >_<

Hopefully it turns out well bila dah print.

Nanti saya share design kad kahwin pulak ye.



5 comments:

S.U.R.I.A. said...

santekk..
dear...meh juin contest suria..
salam b2b

http://sepetgurl.blogspot.com/2012/07/contest-sempena-anniversary-couple.html

miszatie said...

yeayy design bunting atie pun same x letak tarikh kahwin or 'perkahwinan' just ade doa pengantin je..^_^

IMaH said...

same. Puas hati sgt dengan Grazine. cepat, pantas dan cantik! Cantiknya bunting awak =)

anakpakshaikh said...

cantiklah....... suka tgk .... sweet

anaztasias nora aira said...

betul boleh dijadikan hiasan dekat umah. nora ada tarikh pun still letak kat umah hehe :)