Aug 15, 2012

Wedding idea: photobooth corner


Masih berfikir, nak buat ke photobooth corner ke taknak...

Kalau ada bajet terlebih, insyaAllah..

Nak buat sesimple yang boleh je...

Macam dalam gambar ni.

Just letak nama Akmal & Atiqah je. Ada feel ala-ala red carpet nanti.

Kalau nak DIY sendiri pun rasa menarik. *berangan*





 Kalau letak banner gambar sendiri macam ni pun cantik jugak kan?
 



Source semua gambar: Google


5 comments:

cik dyla said...

nice! xpyh la letak gamba.. letak nama pon oke.. save sikit buat nama dr buat gambar..

S.U.R.I.A. said...

kreatip yer....kalo suria senang..letak tirai langsir jer..hahhahah..

Cik Saila said...

Hai Tqah! sy singgah sini jenguk2 :) tetiba ternampak Daisypath awk.. Daisypath awk hampir sm mcm saya :)) wedding awk dgn sy pun dekat :D

salam perkenalan tqah :) sy follow awk :)

Project D1011 said...

Hi ! blogwalking terjumpe your blog. Im new in blogging.

Btw, nice idea of photobooth corner. :) Simple yet elegant!

Sila lah singgah to my blog. :) i do service in photobooth. And ade introduction package :)

thank you :)

orked violet said...

nak jugaaakkk!!! hehehehe