Aug 8, 2012

Happy Two Years Together




ThePhotoboothCorner

Rasanya mesti ramai yang dah pernah dengar tentang ThePhotoboothCorner ni kan? This vendor agak popular among B2B and dimiliki oleh Cik Diba.

Apa yang ThePhotoboothCorner tawarkan? 
Their products & services including :

1. Photobooth
2. Easel renting
3. Canvas Printing
4. Camera renting
5. Backdrop
6. Guestbook
dan sebagainya.







Dengan baik hatinya Cik Diba ada buat GA untuk B2B. 
Hadiah-hadiah yang ditawarkan:

Wishing tree x1 (A3 size, customized design) (worth RM50) 
+ 3 different colour stamp pad (medium size) (colours varies on availability) (worth RM30)  

Canvas printing (16"x24") 
(worth RM80)

Guestbook x 1 ( A4, 30 pages, customized cover design)
 (worth RM150)


So, bagi B2B kat luar sana yang berminat nak join GA ni, ni cara-cara dia:


1. Share our picture (yang paling atas tu) on your post (blog,tumblr, wordpress or FB)

2. The title must be "Happy Two Years Together"

3. Tell me why you want the gift. (Hint: promote a bit about photoboothcorner.)

4. Don't forget to link our fanpage https://www.facebook.com/ThePhotoboothCorner :)

5. Done with it. Do link it at this post. So that I can go to your post back.

5. Dateline: 31st August 2012
 
 Tqah dah lama berkenan pada wishing tree tu dan sekarang memang tengah tak ada masa nak buat sendiri, rasa tak cukup tangan. 
So Diba, bagi Tqah menang boleh? *wink wink*


To all yang berminat nak join & yang dah join, Good Luck !! 

 
>_<

4 comments:

lovelyadibah said...

hehe thanks tqah!gudluck!!:)

Rahmah said...

salam perkenalan..cik mah b2b k.l

http://sunflowergo2.blogspot.com/

gud luck

Syazlina Khairuddin said...

All da best!hihi

anaztasias nora aira said...

gud luck dear !