Dec 9, 2011

real wedding : Nora & Kerel

Salam Jumaat warga bloggers semua..

nak lari dari topik Indonesia Trip jap..since my story tak dapat banyak sambutan..hihi..
lagipun berhutang nak story pasal majlis Nora ni...

sampai majlis Nora around 1pm..senang je nak cari rumah Nora sebab sebelah jalan..dan jarak dia dalam 5minit je dari rumah saya..

sampai je terus excited nak amik gambar...so, mari layan gambar-gambar yang sempat disnap..



posing sket

photobooth

meletup sangat pelamin ni!

decoration khemah

candy buffet

me with bride, Nora

Nora & pelamin nikah...cantik sangat!

all the hantarans
abang aiskrim

kalau nak tempah boleh call..hehe

sayangnya tak sempat jumpa B2B Pahang semua...terpaksa bergegas balik awal sebab ada urusan lain.. isk3...ruginya..

to Nora & Kerel, tahniah...semoga bahagia berdua hingga ke syurga..Amin..cepat-cepat dapat baby ye..

p/s: tetibe rasa tak sabar nak kawin..hihi  >_<

4 comments:

erin moshimoshi said...

cntik .menarik suke tgok d.i.y dye

lovelyadibah said...

Gojes pelamin nora!:)

nida-razak said...

wed nora sweet kan..mcm2 benda kratif =)

anaztasias nora aira said...

tqah !!! thank you tahu datang !!! hehehe sempat ye snap2 =) thanks korang !!