Sep 3, 2013

Koleksi Hoodie Terbaru



Alhamdulillah...ramai yang bertanyakan thru SMS tentang Hoodie ni.. Yang dah beli face to face pun ramai yang request lagi.. memang hoodie ni senang dipakai, tebal dan selesa sangat kain dia. 

Setakat ni jalan kat Jalan TAR, atau mana2 tempat, tak jumpa lagi yang ada kualiti sama macam ni mungkin sebab tu ramai yang minta saya restock. 

Jadi hari ni, saya dah update design yang terbaru. Kali ni banyak yang ada awning. Ramai yang request berawning, katanya muka nampak bulat bila pakai inner silang. hehe.

Ini tutorial yang sempat saya buat tentang cara pemakaian hoodie.  


Step 1: Sarungkan tudung sehingga ke hujung inner.

Step 2: Tarik penghujung antara inner dan hoodie keatas kepala.
Step 3: Gayakan hoodie mengikut citarasa anda. 

Mudahkan? 

Ada 17 design yang masih available. Apa lagi? 
Miliki salah satu sekarang! ;) 



















oh ya..
ini gambar labuh tudung dari pandangan belakang. 
labuh boleh di adjust mengikut kesukaan anda. ;)


RM 50 SAHAJA 
(Tidak termasuk postage)

Untuk tempahan dan kod penuh, boleh lawat FB Page kami : ADZRAA
ATAU 



Happy Shopping!


2 comments:

S.n.Fariza said...

Labuh blkg ada gmbar?

tqahmisdar said...

ada dear. nanti I tambah dalam entry kat atas ni. :)

dia memang labuh, n kalau nak labuh lagi boleh adjust.