Nov 21, 2012

Pengantin Basi Kembali


Hai hai...

Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar dan dengan sekali lafaz I'm a wife to Muhammad Akmal Abd Razak sekarang. Yea!!

Setelah berminggu-minggu tak update, baru hari ni ada peluang nak taip post. Last week busy dengan pindah barang ke Kulim. Dan semalam baru berjaya pasang streamyx kat rumah. So sekarang nak balas dendam.  dengan review about the wedding. Muahaha.

I love the wedding, and the best part is 70% tentang wedding tu hasil tangan my mom. Thanks Mak sebab sanggup layan segala kerenah and songeh along. I love you. Muah3!

InsyaAllah akan cuba update setiap hari sementara tengah jadi penganggur ni. kui3.

So...nak tengok gambar?

Bagi 1 je la dulu....hehe




p/s: gambar curi dari kakak iparku, Liza Razak. Thanks Kak Yong!





7 comments:

~Fara~ said...

tahniah tgah.. tu la, fara dah tengok gambar2 kat blog sis Liza.. =)
cantik..

cik mah said...

tahniah2....comelnyer pengantin....

Syaz Rozelt said...

tahniah =) sweet je korang..hihi

pelangi chenta said...

SELAMAT KEMBALI TQAH

orked violet said...

tahniah PN tqah!!! =)

IMaH said...

Cantiknya Tqah! berseri-seri. Tahniah dah selamat menjadi isteri. Eh, samela kita. duduk kulim. tapi imah next month baru pindah duduk sekali dgn husband dkt kulim. kalau terserempak lehla tegur2 kan? hehe..

ira_bluebee said...

Wah...tahniah pengantin baru..cantiknya kamu ;)