Nov 4, 2012

6 hari!!


Assalamualaikum...

Sorry sangat-sangat sebab dah lama tak update..

Sangat banyak kerja nak dibuat last minute ni..

Badan dah tak sihat since kelmarin sebab banyak sangat berkerja..

And baju wedding saya belum siap! tapi saya tetap cool..
Jangan marah-marah, nanti tailor rosakkan baju kita.. haha

Got hundreds doorgift tak berbungkus lagi...
Phewww sangat banyak..

Mostly untuk wedding adalah DIY by my mom..pelamin, hantaran...so tak sabar nak shre dengan semua orang! hehe

Nanti lepas wedding insyaAllah akan update sejaya-jayanya sebab ada masa jadi penganggur..haha

Wish me luck & doakan segalanya berjalan lancar dan cuaca baik buat majlis kami..Amin

Muahx!!


5 comments:

sarahhernyzar said...

tqah sayang... sara dh dpt ur kad. insyaAllah sara dtg bersama tunang. semoga majlis berjalan lancar dan penuh barakah. insyaAllah.

Diyana said...

jgn lupa review ya....
hehehe
good luck my dear (^_^)

pelangi chenta said...

tik tok...tik tok
dah makin dekat majlis ye
semoga semuanya selamat dear =)

FarizAtie said...

hopefully smpt dtg ur wedding..^_^

bintanghati said...

huhuhu... lg 1 ari je kan ni..
hope nnt sume ok yer..
mesti dh rs debar2.... tahniah
pengantin baru ..