Sep 25, 2012

Today is the day!


Selamat pagi semua!

Saya sangat amat bersemangat hari ni datang kerja...sebab hari ni nak pass resign letter.

Ada ke manusia yang gembira nak berhenti kerja? muahaha.

Tak tahu kenapa, since too much problem and issues dekat company ni, jiwa dah tak rasa nak stay dekat sini lama-lama. Passion pun dah tak ada.

I love the girls and the hot mamas here. Tapi tak guna stay kalau motivation & passion dah tak ada langsung. Buat kerja pun secara terpaksa dan rekod terus buruk dan buruk.

Tak sabar nak mula kerja kat company baru tak lama lagi.

Alhamdulillah. Setelah banyak sangat pelaburan, duit dan cuti dah habis untuk pergi interview kat Penang & Kedah, dan semalam I received a good news,  I got the job!!

InsyaAllah, wont be a salesperson anymore.

Tak sabar nak explore dan belajar benda baru. Yang paling penting, environment baru.

Doakan saya kawan-kawan!

Tak sabar!





9 comments:

Diyana said...

Tahniah dah dpt kerja baru....
hehe lg dekat dgn tunang awak laa kan??

Zimie said...

duduk penang ke tqah?alaaa tak geng la kita keje salesperson pasni hihi goodluck kerja baru! :)

S.U.R.I.A. said...

suka dia..
xpe..yg penting kena ikhlas..kang xberkat gaji..btl kn..

nik ros said...

tahniah .sebab dapat keje baru.
sis gembira jea berhenti keje walaupun tak dpat keje baru lagi..ehehe

cik mah said...

Tahniah..t keje rajin2 tau tempat baru....

lovelyadibah said...

wah!~ congrats dpt keje baru :) rezeki nk kawin ;)

tqahmisdar said...

thanks all for the wsihes & doa! =D

Mr and Ms bOZhiCkA said...

Tahniah dpt kerja baru..rezeki kan..heeeee...

Puan Simply Syeeda said...

Tahniah. Keje ape plak kali ni? Cepatnya dpt keje baru. Tu la rezeki org yg nk kawen :) hope keje awk kali ni lg best!