Sep 20, 2012

Premium Beautiful



Hi semua..

Rasanya ramai yang dah pernah dengar tentang Premium Beautiful ni. Sebelum ni asyik berkira-kira nak beli ke taknak. Yelah. Harga ribu-ribu tu. Banyak investment tu.

Jadinya bila dah asyik dengar cerita, terpengaruh pulak dengan kawan punya testimonial..maka, hari ini secara rasminya saya telah berjaya beli satu set Premium Beautiful!

Dia yang telah berjaya buat saya terpengaruh adalah officemate saya, Ain. Sesiapa yang berminat, boleh lawat blog beliau : http://www.ainlainas.blogspot.com/.

Makanya bila dah pakai ni, dah letak satu target,

"Berat badan 45kg"
(berat sekarang 52kg..mampukah?)
"Badan ber'curve' cantik seperti Rozita Che Wan!"
(ni gara-gara Han suka sangat kat RCW)




 51 days till the wedding.. sempat tak agak-agak nak capai target?

Kalau berjaya, nanti boleh buat satu entry untuk korang, sebelum dan selepas. 
Tak sabar nak tengok hasilnya!!


p/s: rasa macam nak jadi agen, boleh beli Chanel tiap-tiap bulan. kui3.


8 comments:

Diyana said...

45 kg?
tinggi tiqah berapa?

tqahmisdar said...

diyana, tinggi tqa 157cm..hee

Diyana said...

owh....
klu 157.. 45kg dh berat badan ideal eh?
nak kena target jugak laa mcm ni....

tqahmisdar said...

Diyana, 45 tu kategori underweight..hehe.. saje target lagi rendah..hehe

Diyana said...

owh yeke..
nak kira semula laa BMI saya....
nak ideal~ hehe

BAIZURA NATASHA said...

hai tqah..i got myself PB too a mth bfore the wedd.. if u disiplin pakai, mmg it will help. a lot. masa wedd day, instead of pakai korset, better u pakai PB. lagi cntk curve body u nnt.
indeed,it's really a good investment. i stop pakai sbb i pregnant skang, tp will surely smbg pakai ms pantang nnt. my friend krus pn pakai sbb nk jg postur bdn n jaga tulang blkg.
btw, im nt a dealer, honest testimonial frm satisfied user.

tqahmisdar said...

baizura: tak sabarnya I nak tengok effect dia..insyaAllah I akan lebih disiplin pkai ni.. tak lama dah ni..hehe

orked violet said...

betoL2 berkesan ker??

mc interested tp since harge die bLeh tahan, so pk 4 juta kaLi.tp kLW betoL berkesan, why not kan..

(desperate nk kurus..huhu)

sya-orked.blogspot.com