Mar 26, 2012

wedding preps: MUA test

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum..

Selamat Pagi cantiks sekalian..

Monday blues eh? hehe.. so do I.. sampai office terus rasa malas nak kerja..

btw, I nak share, last Saturday, I buat MUA test.. dengan Cassandra.. still remember pasal I menang contest by Clove Two few months lepas? Kalau tak ingat, boleh cek dekat sini..

Alhamdulillah..I boleh claim that price.. Yea! I boleh save duit untuk MUA..

but..dapat free pun haruslah kena test dulu macam mana hasilnya dia buat kan.. tak boleh nak main sambar..penting tu..

so, Cassandra datang rumah I last Saturday and after 1 and half hour..muka I terus jadi macam barbie doll (perasan..haha)..which I suka sangat.. nampak natural..

tadaaaa



I just kena bayar untuk MUA test.. RM 100 sahaja..

so I dah boleh confirm dengan Cassandra.. insyaAllah she will be my MUA..

I suka sangat sebab look natural..tak putih sangat macam tepung gomak..tak suka..and eye shadow dia tak tebal..serupa macam apa yg I nak.. hehe


sukanya...dah boleh slash dr checklist lagi..hehe

3 comments:

BAIZURA NATASHA said...

Chantek.even pakai camera biasa w/out editing the mekap still look natural :)

tqahmisdar said...

iye? Thanks Baizura.. =)

Mawar Fadzil said...

salaam dear, i came across your blog by accident.. hehe. i pun b2b yang baru nak start blogging, exchange links with me pls? :)

http://howimetyourabah.blogspot.com

thanks!