Jan 17, 2012

Perfect Wedding Look contest

Assalamualaikum..

Hye sayang-sayang sekalian..

Nak cerita ni.. last month saya ada masuk satu contest by CloveTWO & Dominica by C. Dapat taw tentang contest ni melalui email.

Hadiahnya ialah 2 sessions of bridal makeup & hairstylist (day & evening) worth RM 1500.

Cara nak join senang je, iaitu, just pilih mana-mana gambar bride yang kita suka dan post kat Facebook rupa macam mana yang kita nak on our wedding day dan tag CloveTWO & Dominica by C.

As for me, saya sangat adore dengan make up Eira Syazira masa beliau nikah. Nampak natural & sweet sangat!

 
ni penyertaan I
Dan Alhamdulillah.. Rezeki nak kahwin agaknya, and I menang.. Syukur sangat...first time ni menang contest..boleh tengok kat sini.. >_<

Cuma..sekarang ada kemusykilan yang melanda..

Masa mula-mula I join tu, syarat dia tak state yang contest ni untuk B2B area Kuala Lumpur & Klang Valley sahaja... about 4-5 times jugaklah I cek.. then bila keputusan diumumkan I terbaca yang this contest untuk B2B Klang Valley.. tapi hari tu penyertaan I ada tulis wedding I kat Kuantan, Pahang..

I dah email oraganizer tapi still tak ada feedback..maybe busy sangat kot...

Kalau betul I dapat, syukur Alhamdulillah..jimat duit MUA.. hehe

Kalau tak dapat pun tak apa..mungkin bukan rezeki..

Kalau nak tengok hasil tangan Dominica by C bolehlah visit page FB mereka..

>_<

13 comments:

Hunny Kitty said...

congratsssss

Norhasliza Hashim said...

aritu dah join, tp delete balik sbb tgk T n C dia..xpe tggu nt feedback cmne :)

choclairissa @ intan marliana said...

betull..mekap iera syazira sgt cantek..nmpk natural je kan? congrats dear..awak pun akan secantek or lebih cantik dr eira nanti :)

~ NANA ~ said...

wah wahhhh congrats!

fazlien said...

congrate tqah=D

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

congratess sbestnyeee

cheQmOomOo said...

suke gile mekap dia..huhuh congrats tau..hope2 bole gk wlupun kat kuantan ;)

choclairissa @ intan marliana said...

btw..haritu ternampak dlm star online psl awak menang..glemer tu :)

syaz@rozelt said...

comels la u nanti!hhi

iedayah said...

wa...congrates..confirm cntik n natural nnt kn..insyaAllah..i'll pray 4 da best

tqahmisdar said...

thanks u olls.. tak sempat nak reply comment..busy sgt.. thanks! =)

laskar pelangi said...

congratsss!



*folow sini:)

mrs irmidrza to be said...

waa congrate...=)

btw miza b2b 2012 dtg bw here cari ilham for my wedd prep...jom tukar link dear..

folo u dear...folo me back ya..

http://lildrwalimah.blogspot.com/