Jan 2, 2012

My Wedding Date and Hello 2012!

Bismillahhirrahmanirrahim..

Assalamualaikum followers and silent readers..


Rasanya belum terlambat lagi I nak wish Happy New Year kat uolls semua.. Semoga tahun ini mencipta kenangan yang best-best dalam hidup korang semua... Amin..

As for me...hanya tinggal beberapa bulan je lagi nak jadi single.. oh ya.. finally, we have decided our wedding date.. Alhamdulillah..

Dan Alhamdulillah, dapat tarikh nikah idaman hati.. InsyaAllah kalau tak ada masalah dengan tok kadi semua, majlis akan berlangsung pada tarikh ni.. dan reception pada keesokan harinya,


Solemnization date: 10.11.12
Reception date: 11.11.12.. 


Semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang... Amin..

10 months, 1 week and 1 Day to go!

So excited dan nervous... checklist dah banyak yang boleh tanda done.. nanti I buat dalam next entry..

doakan yang terbaik untuk I ye...

Happy New Year everyone..



love..

muahx!

8 comments:

Cik Zimie said...

yay tau dah tarikh kawen tqah.goodluck prep.kena prepare awal2.tarikh hot tuhhhh :D

tqahmisdar said...

thanks zimie.. dah mula preoare dah.. memang nak kejar gile2..hehe

inn said...

tahniah tqah :)

Yana_Johan said...

congratz..please follow me back..t.q


http://tulangrusukdia.blogspot.com/

kaklong said...

tahniah...akhir nyer dah tahu tarikh...ok la...

good luck! :)

Puan Simply Syeeda said...

good luck dear!

tqahmisdar said...

thanks for all the wishes dearies.. >_<

leatherwiihead said...

good luck dear~

all the way from Brunei (=