Jan 29, 2011

alhamdulillah

alhamdulillah...
semuanya dah selesai..
tak ada satu saat pun yang menyerupai Meet the Fockers..
tak ada peristiwa2 pelik yang berlaku..
parents semua pun okey..
so movie title hari ni..Meet the Misdars.. hehe

now secara rasminya saya telah dicop oleh seseorang..
iaitu en Akmal..
so, laki lain dah tak boleh kacau.. (ade ke yang kacau??) eheh..

thanks to pakcik Razak & Makcik Habsah sebab sudi datang dari jauh..
ouh tak lupa.. kakak Liza Razak.. semangat ni datang nak jalan2 kat Kuantan..hehe

ouh.. saya sangat gembira hari ni! hehe..
thanks en Akmal untuk hadiah yang sangat3 best di hari anniversary kita ni..
mmmmmuuuuaaaaah!!



2 comments:

HayatRaihan said...

congratz for ur day!
i'm happy for u..really happy..
envy pun ade gak.. :P
neway, pasni kene blaja jadi isteri plak la ye...

tqahmisdar said...

ada 2 tahun lagi nak blajar jadi isteri..hehe
thanks raihan