Oct 2, 2012

Mengecat Bilik Pengantin


Last weekend digunakan sebaik-baiknya untuk kemas rumah dan setelkan apa yang patut..

Sebab dah lama tak balik dan nak jimat duit perjalanan, so kena bertungkus lumus tolong mak abah selesaikan apa yang boleh termasuklah mengecat bilik saya!

Sabtu lepas, after balik dari ikut Mak pergi aerobic kat Taman Gelora, terus tukar uniform dan menjadi buruh kasar.. hehe

warna asal adalah purple.
seronoknya dapat cat bilik kaler pink!

Setelah hampir  4 jam berhempas pulas..

Hasilnya.... Tadaaaaa!!





Daripada bilik yang gelap sebelum ni, terus jadi cerah sebab effect cat warna terang tu. Dan nampak lebih luas.

Sangat suka dengan warna baru ni.

Thanks Mak & Abah tolong cat bilik ni sama-sama.


p/s: cantik tak katil & almari baru saya? ada diamond. hehe


5 comments:

~Fara~ said...

cantek.. bilik fara blum cat.. uhuuu..

Diyana said...

perabot tu pun dh nmpk pinkish sikit.. efek dr cat..
nice sgt~

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cantik..sweet warnanya =)

orked violet said...

cantekkkk!! betoL La kan..kaLer terang wat nampak biLik 2Luas =)

sya-orked.blogspot.com

ros_reeza said...

Salam perkenalan :)

wah mengecat ye.. tp, Ros suka purple...