Jun 27, 2012

Wedding idea: wedding shoes



My dream wedding shoes.

Lebih kepada nak DIY sendiri je kalau rajin..hehe

Inspired by this shoes from bellarina by Rins Suzana..kali pertama tengok dah jatuh hati.




Next mission, nak cari kasut-kasut seperti dibawah untuk menjalankan misi DIY.. chaiyok!!
harap-harap dapat jumpa kaler krim yang menawan hati...

source: here

source: here


source: here

Mana ye nak cari kasut kosong yang selesa dan murah? Yang penting harganya tak sampai 50 ringgit..

Any idea? Mari share dengan I..

>_<




9 comments:

Qiela said...

dear, dekat vincci/nose murah2 kan. kalau nak lebih murah bawah rm50, cuba tengok dekat ape nama tu.....dekat ECM, ground floor. ape ekk, lupe la!! adoiyai!

series lupa,murah, tapinye kualiti la,.

tqahmisdar said...

Vern ke maksud u?

ha.. nice idea.. nanti I pergi tengok..hari tu dekat Vincci tak ada yg berkenan..
=)

Qiela said...

HAHAHAHAHA, yeap! vern!!!!

choclairissa@intan marliana said...

cantiknye semua kasut2 tu..tibe2 teringat kaki melecet pakai kasut tinggi :(

Cik Zimie said...

haritu kasut saya pun boleh tahan gak lebih 50 tapi masih under 100 lah, tu je yang paling murah.pakai sekejap pastu tapak mcm da nipis.tak berkualitas betul.better tqah beli yang mahal sket tapi boley pakai lama.hehe goodluck! :)

tqahmisdar said...

intan: I tak suka pakai heels sebab takut jatuh..hee

zimie: really? hurm..tqa pun xsuke sgt pkai heels, so xkan pkai lama..ni pun tpksa beli sebab mak yg suruh..hihi

Mr and Ms bOZhiCkA said...

Yeap...saya pun tak berapa nak suka pakai hill..huhuh..saya ni tinggi, kalau pakai hill makin nampak mcm tinggi pulakk...tak suka..huhu

Hunny Kitty said...

yg memula skalik mmg cantik dah

wunny said...

sangat cantik semua. klu DIY berbaloi ke? huhu