Apr 9, 2012

Reception & Nikah dress : Booked



Alhamdulillah..

Reception  & nikah dress dah tempah.

Sekarang dah boleh tarik nafas lega.

Tempah dimana?

My official tailor adalah Ujie's Collection. Boleh tengok koleksi beliau disini. 

Kak Ujie ni tailor baju Intan yang vogue tu taw.

Semoga baju saya nanti secantik dan secun baju Intan. InsyaAllah.

Sebelum ni gigih sangat fikir design apa nak buat dengan kain apa yang ada.

Sekarang dah tak perlu pening-pening fikir dan tukar design setiap minggu. ( memang tak tetap hati)

Lepas ni nak settlekan baju Han pulak.. hopefully by end of this month dah boleh checked.

Next mission, nak settle kan doorgift.

>_<







7 comments:

miszatie said...

alhamdulillah same here..baju bertandang n nikah dah settle ..lega kan..tggl bnd2 kecik x settle..:)

BAIZURA NATASHA said...

same here.dlu pn,slagi x g jmp tailor,slagi tu x ttp pendirian.kejap nl design ne,pastu tukar plak.. haha.hope ur dresses turn out well :)

Kak Long said...

good luck dear...for yg lain2 lagi k :)

kak long dh selamat dh...hehehehe

Qiela said...

ingt nk terai hntr dekat ujies jugak :)

Puan Simply Syeeda said...

Semoga semuanya berjalan lancar ye dik :)

Miss Ika said...

Seronoknya dah banyak progress kan. Hehe

obat kanker darah said...

salam kenal ..