Feb 24, 2012

wedding preps: wishlist for hantaran

neno neno..

blog dah berhabuk..ampun!!

update pasal kawin lagi..

banyak benda nak update sebenarnya, tapi kerja sedang bertimbun-timbun dan tengah usaha mengejar dateline.. makanya kerja kena utamakan dulu..tak kerja, duit pun kurang..which is not good..
(abaikan bebelan tersebut)

I percaya most of B2B and G2B ada wishlist hantaran yang dorang nak kan? I pun sama.. bila lagi nak ketuk duit bakal suami kalau bukan time ni.. haha.. (sila jangan ikut)

kami akan berbalas hantaran 7-9 dulang..so, I akan dapat 7 dulang (hopefully).. dulu masa E-day, janjinya 11 dulang, sekali dapat 15.. hihi

So, ni wishlist I..

Dulang 1: Cincin & Mas Kawin

Dulang 2: Al-Quran
Dah lama tak ada al-Quran baru.. >_<

Dulang 3: Kain telekung
Telekung dah beli dah, masa pergi Bandung dulu. Saja beli kat sana sebab kat sana murah-murah & cantik..tapi tak ada gambar nak jadi teaser.. hehe


Dulang 4: Handbag
Ikutkan nafsu, nak minta Marc Jacobs.. tapi sedar diri tak berapa nak mampu, maka, beli yang dalam lingkungan budget je la.. buat ape beli handbag mahal-mahal kalau kena makan ikan kering kan? hihi..baik kitorang guna duit tu untuk honeymoon (membebel lagi) .. tunggu sales gila-gila boleh beli handbag! so far, tak ada lagi yang berkenan. Carlo Rino pun takde, Guess pun takde, Charles & Keith pun takde.  Kalau kat Prada mungkin ada.. hihi..(berangan je mampu)

indahnya dunia kalau dapat satu! hehe

Dulang 5: Perfume set
Teringin sangat nak beli one of Chanel perfume ni.. dua-dua pun bau sedap..dah lama mengidam..nyum2.. tapi I ni tak tentu, pikir nak beli lain, nanti beli lain.. Gucci punya perfume pun best jugak.. beli semua aci tak?hehe..tapi dah pun beli last month dengan Han..perfume apa? Rahsiaaaa...hehe

 


Dulang 6: Cake/Coklat
Yang ni terpulang pada pihak lelaki nak bagi kek/ coklat macam mana pun.. nyum2.. sedapkan coklat? next..

Dulang 7: Set Shower
nak minta set mandian yang best-best..nanti boleh wangi untuk suami..hihi.. (gatalkan)

setakat ni, ni saja wishlist..kami rancang nak beli barang2 hantaran satu setiap sebulan..supaya tak rasa sangat duit keluar banyak..hehe

sekian.

selamat berhujung minggu kawan2.. >_<

1 comment:

miszatie said...

hye dear..wishlit kte lebey kurang la..:)

salam b2b dati atie!
http://miszatie.blogspot.com