Dec 14, 2010

~ Perfect Ring ~


adorable!~


simple & nice


- pinjam jap dr Lazo Diamond-

today I buang tebiat sket, surf internet, cari details pasal CINCIN!!~ hehe
well, the day will come soon.. so preparation kena la buatkan..nak bajet2 lagi.. btoi x? =D

here satu fakta yang di jumpa:
1) lelaki x boleh pakai cincin emas kuning / emas putih/ suasa..

sebelum ni just fikir yang mereka xboleh pakai emas kuning je.. rupa2nya putih pun xboleh..
so, mengecilkan lagi skop cincin yang kena cari untuk en akmal.. =)

choice yang tinggal: platinum & silver

so, diatas adalah antara choice yang ada untuk platinum ring.. cantik sangat!
orang kata platinum ni mahal..btoi ke? xtawla.. sebelum ni selalu x nak ikut mak pergi kedai emas..padan muka! =D
hujung bulan ni kena survey harga and kalau mampu, terus beli sebab YEAR END SALE!
so, mesti murah & dapat diskaun kan?hehe

wish me selamat membeli ye kawan2~ =))




3 comments:

pypy.lamb said...

aikkk...awal preparation??hehehe...gi laa kt habib jewel.sekarang ade sale!! sampai 2/1 je tau

tqahmisdar said...

hehe.. sbb sale tu la kena ready awal2..
next week nak gi survey.. habib cm mahal je.. =D

Nurul Farhanah~ said...

u try carik kat d&p..berbaloi..kalo platinum paling murah dlm 3 to 4k... :).. explaination pun bgus